Om oss

FSG- Vi är våra kunders problemlösare.

FSG grundades hösten 2008 när Lars Fridolfsson började bearbeta marknaden i Blekinge. Lars har ett förflutet från ISS (25 år) där han arbetat som region- och divisionschef. Under 2009 drog verksamheten igång på allvar när sonen Marcus även gav sig in i företaget. Under de följande åren fram till idag har företaget vuxit konstant med en årlig tillväxt på 10-50%.

FSG riktar sig både till stora och lite mindre företag. Idag är FSG främst på större företag men är inte främmande för något utan tror att med rätt man på rätt plats når man framgång. Företagets affärsidé är att jobba mot utvalda kunder och bli lokalt kända för vår kvalité. Vi vill vara den bästa Facility Services leverantören på de orter vi finns representerade. Målet är att geografiskt finnas representerade i Blekinge samt södra Småland.

Vi har kommit en bra bit på vägen men vill fortsätta i samma riktning. Vi kommer aldrig sluta kämpa för att underlätta för våra kunder. Vi nöjer oss inte. Tider förändras och ditt företag likaså. Vi håller en öppen dialog och bollen i ständig rullning. Som vår slogan avslöjar löser vi helt enkelt det du vill slippa.

Välkommen!